Latvijas Universitātes (LU) Ekopadome aicina pievienoties LU Kopienas dārza talkai, kas norisināsies LU Akadēmiskajā centrā šī gada 21. septembrī ANO Pasaules talkas dienas ietvaros, tādējādi vienlaikus ieskandinot LU 105. jubilejas nedēļu.  

Piedalīties ir aicināti Latvijas Universitātes studenti, darbinieki, viesi un citi interesenti, kas vēlas palīdzēt iekopt LU Kopienas dārza teritoriju. Uz talku jāņem līdzi atbilstošs darba apģērbs, dārza cimdi, dārza instrumenti (ja tādi ir pieejami).

Plānotais talkas grafiks:

10.30 – 11.00 Ierašanās un sagatavošanās
11.00 – 14.00 Talkošana
14.00 –14.30/15.00 Pusdienas
14.30/15.00 LU Ekopadomes aktivitātes 

Lai piedalītos talkā, līdz 13. septembrim jāaizpilda anketa [ŠEIT] .

Ar mērķi atvērt akadēmiskā centra teritoriju ilgtspējīgai videi, dabai un cilvēkiem, LU Kopienas dārzs iecerēts kā atpūtas vieta visiem – gan tiem, kuri vēlas nodarboties ar dārzkopību un iekopt savu zaļumu dobi, gan tiem, kuri labprāt dārzā atpūstos vai mācītos, kā arī viesiem. Dārzs atradīsies zaļajā zonā pie LU Zinātņu mājas. LU Kopienas dārzs uzsāks darbību 2025. gada pavasarī.

LU Kopienas dārza projekts ir LU Ekopadomes iniciatīva. Jautājumu gadījumā, aicinām vērsties, rakstot uz e-pastu: ekopadome@lu.lv!

Dalīties